De basis voor uw bouwproject

Een damwand wordt in vele waterbouwkundige toepassingen gebruikt, soms permanent en soms tijdelijk. Maar ook bij een bouwput kan een damwand geplaatst worden. Is het project voltooid, dan wordt de wand weer verwijderd. Wij van Smit Heiwerken kunnen u niet alleen helpen met de fundering en heiwerk, maar ook met het plaatsen van damwanden. Ons vakwerk heeft inmiddels al de basis gelegd voor vele geslaagde bouwprojecten. Wat kunnen we voor u doen?

Vakkundig advies over damwand

Wist u dat een damwand gemaakt kan worden van hout, beton, staal en kunststof? Maar hoe weet u nu welk materiaal geschikt is in uw specifieke situatie? Simpel, dat kunnen onze experts u vertellen. Hierbij houden we rekening met uw budget, de technische eisen en uw wensen. Zo is het soms voldoende om losse elementen te plaatsen met een groefverbinding. Andere keren is het belangrijk dat de verbindingen waterdicht zijn.

Wij geven niet alleen advies, maar kunnen de damwand ook in de grond plaatsen door heien, trillen of drukken.

Damwand

25 jaar verstand van zaken

Als bedrijf hebben we meer dan 25 jaar ervaring met heiwerken. Dat betekent dat we precies weten waar we op moeten letten en welke punten nog onze aandacht verdienen. Op die manier wordt uw damwand altijd vakkundig geplaatst. We zijn uiteraard ook op de hoogte van de regels die gelden. Voor verankerde damwanden moet de helft onder de grond zitten en bij onverankerde wanden moet twee derde van de totale lengte onder de grond zitten.

Meer waar voor uw geld

Natuurlijk kunt u ook een ander bedrijf vragen om u te helpen met het neerzetten van een damwand. Toch hopen we dat u niet voor een ander, maar voor ons kiest. Wij bieden u namelijk meer waar voor uw geld:

  • Onze prijzen zijn scherp doordat we op een slimme manier werken.
  • Op verzoek kan ons personeel 24 uur per dag beschikbaar zijn.
  • Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen we overal werken.
  • Voor ons geldt dat we werken volgens het principe: afspraak is afspraak.
  • Profiteer bij ons van meer dan 25 jaar ervaring en grondige kennis van zaken.

Wilt u graag advies van ons?

Weet u al precies wat u wilt? Bijvoorbeeld of u een betonnen damwand wilt gebruiken als fundering of wand in garages? Dan bent u al een heel eind en denken we graag over de details met u mee. Heeft u nog geen idee? In dat geval begeleiden we u graag van A tot Z. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 0229-543495. En stuurt u ons graag een e-mail, dan kan dit ook: info@smitheiwerken.nl. Tot slot hebben we ook een online contactformulier op onze site staan. Wij zijn onder andere werkzaam in de regio’s: Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Zaandam. Wij leggen een damwand aan die voldoet aan uw wensen en past binnen uw budget!