Op zoek naar (stalen) buispalen?

Bent u op zoek naar (stalen) buispalen? dan bent u bij Smit Heiwerken aan het juiste adres. Deze palen zijn vooral geschikt voor locaties met een beperkte werkruimte of werkhoogte. Ook worden ze veel gebruikt op plekken waarbij minimale trilling is toegestaan. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het herstel van fundering. Hier vormen ze en uitstekend alternatief voor houtenpalen of betonpalen.

De kenmerken van buispalen

Buispalen zijn stalen palen die worden gebruikt als fundering van bijvoorbeeld een woning of een ander soort bouwwerk. Ze bestaan uit holle stalen buizen die na het heien worden gebuld met wapening en beton. De lengte van de buispalen is zeer flexibel omdat ze bestaan uit verschillende stukken die aan elkaar geschakeld worden. Hierdoor zijn ze ideaal voor de werkplekken met beperkte ruimte.

Perfecte uitvoering en advies op maat

Wij bezitten de nodige kennis en kwaliteiten om uw klus tot een succes te maken. Wij zitten meer dan 25 jaar in het vak en hebben de nodige projecten tot een goed eind gebracht. Bovendien krijgt elk porject onze volledige aandacht. Voor buispalen van hoge kwaliteit bent u bij Smit Heiwerken aan het juiste adres.

buispalen