Altijd een passende oplossing

Voor alle mogelijke fundering of funderingsherstel is er altijd een oplossing. Wij adviseren onze opdrachtgevers uitgebreid over de mogelijkheden en toepassingen van de verschillende heipalen en uiteenlopende technieken. In alle gevallen komen we met een voorstel dat optimaal aansluit op het gebruik van het bouwwerk. Uiteraard houden we daarbij rekening met de omstandigheden, zoals bereikbaarheid, hoogte en samenstelling van de grond.

Betonpalen

Betonpalen zijn prefab palen voor uw fundering die geschikt zijn voor allerlei soorten bouwwerken. Ze zijn zeer sterk en vormen een uiterst stevige fundering. Wij leveren betonpalen in verschillende maten; van enkele meters tot enkele tientallen meters. ze zijn geschikt voor zowel grote projectenals hele kleine projecten, waarbij een snelle uitvoering gewenst is. wilt u meer weten over betonnen palen voor u fundering? Neemt u vrijblijvend contact op.

Stalen buispalen

Stalen buispalen zijn palen voor uw fundering die worden gebruikt op locaties met beperkte werkruimte. zoals binnenshuis of in achtertuinen. Hij bestaat uit een holle stalen buis die bestaat uit verschillende aaneenschakelbare stukken. Na het helen worden de stalen funderingspalen gevuld met wapening en beton. Een groot voordeel van deze palen is dat er gewerkt kan worden met compacte, demontabele machines die op moeilijk bereikbare plekken kunnen komen.

Houten palen

Ook heien wij houtenpalen met oplanger voor aanbouwen, erkers, seres, huizen en loodsen. Op moeilijke bereikbare plaatsen gebruiken wij geschakelde houtenpalen. Deze houtenpalen worden weer geschakeld met een stalen mof verbinding. Het voordeel van houtenpalen is het kosteplaatje. Een nadeel van een houtenpaal is dat er meer trilling in de grond gebracht wordt bij het heien.

funderingspalen