Al 25 jaar ervaring met palen heien

Bent u van plan palen te heien voor een fundering? Dan bent u bij Smit Heiwerken aan het juiste adres. Wij zijn specialist in heiwerken en funderingstechnieken. Wij verzorgen voor u graag het hele heiproces. Wij zitten meer dan 25 jaar in het vak dus palen heien kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Betonnen palen heien

Betonnen palen heien wordt toegepast bij veel verschillende soorten bouwwerken. Ze zijn zeer sterk en vormen een uiterst stevige fundering. Betonpalen bestaan er in verschillende maten; van enkele meters tot enkele tientallen meters. Wij kunnen betonnen palen heien van:

  • Vierkant 18 x 18 cm, lang 9 meter
  • Vierkant 22 x 22 cm, lang 7 meter
  • Vierkant 25 x 25 cm, lang 6 meter

Palen moeten wel aan de kant van de put geleverd kunnen worden. Wilt u meer weten over betonnen palen heien? Neem vrijblijvend contact op.

Stalen palen heien

Hij bestaat uit een holle stalen buis die bestaat uit verschillende aaneenschakelbare stukken. Na het heien wordt de stalen paalfundering gevuld met wapening en beton. Een groot voordeel van dit soort paal is dat er gewerkt kan worden met compacte, demontabele machines die op moeilijk bereikbare plekken kunnen komen. Wij heien diameters van Ø168, Ø219, Ø273, Ø323, Ø355; en Ø406.

Palen heien