25 jaar grondige kennis

Gaat u (ver)bouwen, dan is het slim om aandacht te besteden aan de fundering. Dit deel van het gebouw zorgt ervoor dat het gebouw zijn eigen gewicht (en de krachten die daarop uitgeoefend worden) kan dragen. Er zijn diverse soorten fundering mogelijk. Maar hoe weet u nu wat in uw specifieke situatie geschikt is? Simpel, wij van Smit Heiwerken kunnen u helpen. Dankzij 25 jaar ervaring hebben we grondige kennis van het vak en weten wij waar we op moeten letten.

Fundering met heipalen

Voor ons is het belangrijk dat u als klant tevreden bent, of u nu een verlaten oppervlakte wilt voorzien van de juiste fundering of een verzakte kelder. Vooraf nemen we de mogelijkheden met u door en daarbij houden we rekening met uw budget, technische eisen en wensen. Ook kunnen we voorbereidende werkzaamheden uitvoeren, zoals het afgraven van de bouwplaats. U kunt ons voor een deel van het traject inschakelen of we nemen het gehele proces van u over. Op die manier heeft u geen omkijken meer naar de fundering.

Ook voor funderingsherstel

Er kunnen door allerlei redenen problemen aan de fundering ontstaan. Dit kan door verdroging, een lage grondwaterstand of grondwateronttrekking. Sowieso is de Nederlandse bodem door de aanwezigheid van veen en klei niet erg stevig. Daarom worden vaak houten of stalen palen geplaatst. Maar hout kan wegrotten en staal kan wegzakken. Maar ook trillingen van motoren of generatoren kunnen schade aanrichten. Is dat het geval, dan kunnen wij helpen met funderingsherstel.

5 voordelen van Smit Heiwerken

  • Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen we op iedere locatie aan de slag.
  • Ons personeel is 24 uur per dag beschikbaar voor uw klus.
  • Wij hanteren hele scherpe prijzen dankzij onze slimme werkwijze.
  • Als geen ander kennen we alle belangrijke technische regelgeving.
  • Ook komen we altijd de planning na als we voor u een fundering aanleggen.

Fundering

Wilt u contact opnemen?

U wilt niet zomaar door iedereen de fundering laten plaatsen. Het is immers belangrijk dat dit onderdeel van de constructie degelijk en stevig is. Wanneer dat niet het geval is, dan brengt dit schade toe aan wat er op de grond staat. Daarom nodigen we u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ons bereiken op 0229-543495 en per mail: info@smitheiwerken.nl. Of vul ons online contactformulier in en wij zullen spoedig van ons laten horen. Een goede fundering is het halve werk en op Smit Heiwerken kunt u bouwen!