Verzakking of wegrotten

Veel Nederlandse panden hebben vroeg of laat funderingsherstel nodig. In de Nederlandse bodem zit namelijk veel veen en klei, wat niet erg meewerkt. Houten palen kunnen wegrotten en stalen exemplaren verzakken. Ook trillingen van motoren of generatoren helpen niet mee. En dan kan er ook nog sprake zijn van grondwateronttrekking, verdroging of een lage grondwaterstand. Er kunnen allerlei redenen voor funderingsherstel zijn, wij van Smit Heiwerken kunnen u dan helpen.

Hoe wij te werk gaan

Met funderingsherstel wordt doorgaans bedoeld dat er geen hele vernieuwde fundering gemaakt wordt. Soms is het voldoende om kapotte en aangetaste delen te herstellen. Er zijn diverse manieren waarop we dit vooraf kunnen onderzoeken. Aan de hand hiervan geven we u advies. Hierbij houden we rekening met uw wensen, de technische eisen en uw budget. Vervolgens kunnen we voor u aan de slag gaan met het funderingsherstel.

Soorten funderingsherstel

Er zijn diverse soorten funderingsherstel mogelijk en we zetten de diverse opties voor u op een rij:

  • Nieuwe fundering via tafelconstructie (nieuwe vloer op segmentpalen draagt via inkassingen de bestaande muren)
  • Nieuwe fundering met een randbalk (die de belasting van de muren op de nieuwe palen overdraagt)
  • Nieuwe fundering met uit de muur gedrukte palen (via de muur wordt een nieuwe paal de grond ingedrukt die de al bestaande muren draagt)
  • Verstevigen van de ondergrond door injecties met kunsthars
  • Aangetaste delen vervangen door betonnen paaldelen

Funderingsherstel

Waarom u ons moet kiezen

Voor funderingsherstel kunt u ook heel goed een ander bedrijf inschakelen. Maar waarom zou u dat doen? Bij ons bent u immers verzekerd van de beste oplossing. Toch hebben we u zelfs nog meer te bieden dan dat. Kiest u voor ons, dan profiteert u van het volgende:

  • Hele scherpe tarieven dankzij efficiënte werkwijze
  • Personeel dat 24 uur per dag beschikbaar is
  • Advies voor uw specifieke situatie
  • Complete begeleiding bij funderingsherstel
  • Wij houden ons aan de gemaakte planning

Maakt u gebruik van onze diensten?

Wacht niet te lang, maar bel ons vandaag nog. De kans is groot dat de schade alleen maar erger wordt, wanneer u nu al funderingsproblemen heeft. Laat ons u helpen. Belt u voor meer informatie naar 0229-543495. Mailt u ons liever, dan kan dat ook via info@smitheiwerken.nl. Of vult u ons contactformulier in en we zullen spoedig antwoorden. Voorkom grotere problemen en laat uw funderingsprobleem snel en vakkundig door ons aanpakken. Wij zijn uw adres voor funderingsherstel! We hebben al veel tevreden klanten in de regio’s van: Alkmaar,  Amsterdam,  Haarlem,  Hoorn,  Purmerend,  Zaandam en Zwaag.