Damwand of fundering plaatsen? Of funderingsherstel?

Wij van Smit Heiwerken zijn in Amsterdam uw adres voor kwalitatief hoogstaand heiwerk. Onze vakmensen leveren heiwerken op alle niveaus en alle denkbare plaatsen. Of het nu gaat om een fundering of damwand te plaatsen of voor funderingsherstel, u kunt er voor bij ons terecht! Wij doen ons werk waar u als opdrachtgever dat wilt, of dat nu in Amsterdam of elders is. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van zaken zien we vaak een oplossing, waar anderen dat niet meer zien.

Meer dan heiwerken in Amsterdam

Gaat het om heiwerken en fundering, dan kunnen wij hulp bij diverse werkzaamheden bieden. Hieronder vindt u een kort overzicht van wat we voor u in Amsterdam kunnen doen:

  • U heeft bij ons de keuze uit diverse heipalen van verschillende materialen en afmetingen.
  • Ook kunnen we u alle voorbereidingen uit handen nemen voor de uiteindelijke start van de bouw (zoals het uitgraven van de bouwplaats en het maken van de fundering).
  • Verder geven we vooraf graag advies over de verschillende mogelijkheden voor het aanbrengen van heipalen.
  • Daarnaast kunnen wij ook helpen, wanneer een ander bedrijf zijn werk niet goed heeft gedaan of de grond is gaan verzakken. Wij zijn eveneens ervaren in funderingsherstel.
  • Tot slot kunnen we u van dienst zijn bij het aanleggen van een damwand.

Heeft u andere werkzaamheden op het gebied van heiwerken voor ons in gedachten? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. De kans is groot dat we u alsnog kunnen helpen.

Heiwerken Amsterdam

Diverse soorten palen

Wilt u palen heien voor een fundering? Dan kunnen wij u hiermee helpen in Amsterdam. Zo adviseren we u graag over de geschikte heiwerken en materialen. Betonnen heipalen worden veel toegepast, omdat ze sterk zijn en een stevige fundering vormen. Wij leveren deze in diverse maten: van enkele tot tientallen meters.

Ook hebben we holle stalen buis, die bestaan uit aaneenschakelbare stukken. Wanneer de heiwerken klaar zijn, vullen we de paalfundering met wapening en beton. Hierdoor kan er gewerkt worden met compacte, demontabele machines.

Daarom kiest u Smit Heiwerken

U kunt natuurlijk ook in zee gaan met een andere partner op het vlak van heiwerken in Amsterdam. Daarmee zou u echter uzelf en uw portemonnee tekortdoen. Want bij ons profiteert u van het volgende:

  • Inmiddels hebben we meer dan 25 jaar ervaring in ons vakgebied.
  • Wij kunnen op verzoek 24 uur per dag bereikbaar zijn in Amsterdam.
  • Onze werkzaamheden voeren we voor een concurrerende prijs uit.
  • Maken we een planning met u, dan houden we ons hier ook aan.
  • Ons team heeft oog voor technische eisen en het beschikbare budget.

Heiwerk Amsterdam

Wilt u contact opnemen?

Heeft u een grote zakelijke opdracht voor ons in Amsterdam of betreft het juist een kleine particuliere klus? Voor ons maakt het niets uit en gaan we met evenveel plezier aan de slag. U kunt direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek door te bellen naar 0229-543495. Of stel ons uw vragen telefonisch of per mail: info@smitheiwerken.nl. U mag ook ons online contactformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk antwoorden. Wij zijn uw betrouwbare specialist op het gebied van fundering en heiwerken in Amsterdam!