Professionals op wie u kunt bouwen

Op Smit Heiwerken kunt u bouwen. Dat is niet alleen onze slogan, maar ook iets wat we iedere dag opnieuw letterlijk en figuurlijk proberen waar te maken. Onze klanten waarderen deze persoonlijke en professionele aanpak. Of het nu gaat om een fundering, damwand of funderingswand, wij zorgen altijd voor een stevige heiwerken. Daarbij kijken we ook scherp naar uw budget, wensen en technische eisen. Op die manier leggen we samen de basis voor uw project!

Voor volledige ontzorging

De kans is groot dat u nog niet precies weet welke heiwerken in uw situatie een goede keuze zijn. Laat u daarom helpen door onze experts. Wij weten precies welke materialen geschikt zijn en welke maten nodig zijn. Samen maken we de juiste keuze. Daarna kunnen we u helpen met de voorbereidende werkzaamheden voor het aanleggen van de fundering. En met ons uitgebreide machinepark kunnen we op iedere locatie komen. Zo leggen wij moeiteloos uw heiwerken aan.

Ook voor herstel van fundering

Helaas is de Nederlandse bodem met veen en klei niet erg geschikt voor heiwerken. Tel daarbij nog eens verdroging, grondwateronttrekking en een lage grondwaterstand op en de kans is groot dat er verzakkingen ontstaan. Met name betonnen heipalen verzakken en houten exemplaren kunnen gaan rotten. Trillingen van motor of generator kunnen dit proces versterken. Met diverse onderzoeksmethoden achterhalen wij waar het probleem zit en geven u advies: of u kunt de heiwerken plaatselijk verstevigen of u kunt ze compleet vervangen.

Wij zijn uw logische keuze

Er zijn andere bedrijven die heiwerken kunnen plaatsen, dus waarom zou u dan voor ons kiezen? Simpel, wij bieden u net wat meer. En als u onderstaande leest, dan zijn wij toch uw logische keuze?

  • Ons personeel kan indien nodig 24 uur per dag beschikbaar zijn.
  • Wij werken efficiënt, waardoor we onze prijzen laag kunnen houden.
  • Ons machinepark is uitgebreid en stelt ons in staat op iedere locatie te werken.
  • Maakt u een afspraak of planning met ons, dan houden wij ons hier ook aan.
  • Met 25 jaar kennis in dit vakgebied weten we precies hoe alles werkt en welke regels gelden.

Heiwerken

Bel snel: 0229-543495

U wilt niet zomaar met iedereen in zee gaan, maar wel zeker weten dat de fundering in orde is. Daarom adviseren wij u om met een professional samen te werken. Wij verzekeren u dat uw heiwerken bij ons in goede handen zijn. Laat u overtuigen en bel naar 0229-543495 voor het stellen van uw vragen. Ook geven we u graag vrijblijvend advies. Dit alles kan ook per mail (info@smitheiwerken.nl) of via het online contactformulier dat u op onze site vindt. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio’s: Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Purmerend, Zaandam en Zwaag. Gaat u voor onze heiwerken, dan kiest u de beste kwaliteit en de scherpste prijzen!