Voor uw damwand, fundering of funderingsherstel werkzaamheden

Voor heiwerken in Haarlem moet u bij Smit Heiwerken zijn. Wij hebben namelijk al 25 jaar ervaring en daardoor een grondige kennis van zaken. Onze professionals weten precies wat er mogelijk is voor uw grote zakelijke opdracht of uw kleine particuliere klus. Heeft u heiwerken nodig voor een verzakte kelder of verlaten oppervlakte? Wilt u een fundering of damwand plaatsen in Haarlem? Wij draaien onze hand hier niet voor om. Onze klantgerichte werkwijze zorgt ervoor dat we uw technische eisen, wensen en budget altijd centraal stellen. Dit heeft al vele tevreden klanten opgeleverd. Bent u de volgende in Haarlem?

Hulp bij heiwerken in Haarlem

Heiwerken is toch een vak apart en daarom doet u dit niet zelf, maar vraagt u hiervoor een professional. Wij kunnen u het gehele proces uit handen nemen en u volledig ontzorgen in Haarlem. Dit betekent in de praktijk dat we het volgende voor u kunnen doen:

  • Wij helpen u graag een keuze te maken uit de diverse soorten palen die we leveren. Er zijn diverse materialen en afmetingen mogelijk. Hierover krijgt u uiteraard vakkundig advies.
  • Op verzoek kunnen wij de voorbereidende bouwwerkzaamheden voor onze rekening nemen. Denkt u hierbij aan het uitgraven van een bouwplaats of het in orde maken van de fundering.
  • Ons team helpt u ook graag met het plaatsen van een damwand of heiwerken. Hiervoor hebben we alle benodigde machines en gereedschappen in huis.
  • En wanneer u te maken krijgt met onverwachte problemen, dan zorgen wij voor een correcte oplossing en funderingsherstel.

Uiteraard kunt u ook een deel van de werkzaamheden aan ons uitbesteden. Dit nemen we vooraf goed met u door.

Heiwerken Haarlem

Verschillende soorten palen

Er zijn vele soorten heipalen leverbaar bij ons. Maar welke moet u nu precies hebben voor uw heiwerken? Onze experts geven u hier advies over op basis van uw wensen, budget en technische eisen. Wilt u voor een goedkope optie gaan in Haarlem, dan is hout een goede keuze. Gaat u voor stevigheid en een goede fundering, dan raden wij betonnen palen aan. En in een aantal gevallen is een holle stalen buis handiger, zeker in kleine ruimtes. Later kan deze opgevuld worden met beton en wapening.

Wij zijn uw beste keuze

Natuurlijk kunt u ook een ander bedrijf inschakelen voor uw hekwerken en funderingsherstel in Haarlem. Maar waarom zou u dat doen? Bij ons kunt u namelijk rekenen op een betrouwbaar bedrijf dat u volledig ontzorgt. En dat is nog niet alles. Wanneer u ons in Haarlem inhuurt, dan profiteert u van meer voordelen:

  • We hebben een groot en divers machinepark, zodat er voor iedere locatie een geschikte machine is.
  • Onze prijzen zijn heel concurrerend dus daardoor betaalt u nooit te veel.
  • Dankzij 25 jaar ervaring weten we precies hoe te handelen.
  • Ook zijn we in specifieke situaties dag en nacht bereikbaar. Overleg dit gerust met ons.
  • Bij ons geldt: afspraak is afspraak en we houden ons aan de gemaakte planning.

Heiwerk Haarlem

Wilt u graag meer informatie?

Heeft u interesse in onze diensten in Haarlem? Wilt u bijvoorbeeld graag een damwand laten plaatsen? Of heeft u hulp nodig met een verzakt pand en dus behoefte aan ons funderingsherstel in Haarlem? Dan staan we graag voor u klaar. Belt u hiervoor naar 0229-543495. U mag ons ook mailen (info@smitheiwerken.nl) of een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wilt u kwaliteit voor een eerlijke prijs? Dan zit u goed met onze heiwerken in Haarlem!