25 jaar ervaring op het gebied van fundering en damwand

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met heiwerken in Purmerend? Wilt u een fundering of damwand plaatsen? Of zoekt u een betrouwbare partner voor funderingsherstel? Schakel dan de professionals van Smit Heiwerken in. Wij hebben maar liefst 25 jaar ervaring in dit vakgebied. Daardoor weten we precies wat wel of niet kan. Inmiddels staan we bekend om ons grote oplossingsvermogen: lukt het een ander niet, dan is de kans groot dat het ons wel lukt. Wij kunnen u het volledige traject rond heiwerken uit handen nemen. Vraag gerust naar de mogelijkheden in onder andere damwanden en fundering in Purmerend!

Heiwerken, funderingen en damwanden

Veel mensen hebben geen verstand van heiwerken en het is dan ook een specialiteit van enkele organisaties. Wij geven u in Purmerend graag advies over wat er in uw specifieke situatie mogelijk is. Hierbij houden we rekening met uw budget en technische eisen.

Heeft u eenmaal samen met ons de juiste heiwerken uitgekozen, dan kunnen we ook de voorbereidende werkzaamheden uitvoeren. En uiteraard helpen we ook graag met de uitvoering daarvan, zoals het plaatsen van een fundering of damwand. En gaat er iets onverwachts mis, dan zorgen wij voor correct funderingsherstel.

Heiwerken Purmerend

Hulp bij materiaalkeuze

Bij ons heeft u een ruime keuze uit soorten materialen en afmetingen als het gaat om heiwerken in Purmerend. Heeft u maar weinig ruimte op locatie, dan adviseren we holle stalen palen. Deze kunnen aaneen worden geschakeld. Voor een stevige fundering raden wij betonnen heipalen aan. En wilt u graag goedkoop een fundering leggen, dan kunt u voor houten heiwerken kiezen.

5 redenen om ons te kiezen

U kunt uiteraard ook met een van onze concurrenten uit Purmerend in zee gaan. Maar toch hopen we dat u voor ons kiest. Hieronder zetten we 5 belangrijke redenen op een rijtje:

  1. Zeer concurrerende prijzen
  2. 24 uur per dag bereikbaar
  3. Advies op basis van uw situatie
  4. Altijd een passende machine
  5. Wij houden ons aan de planning

Bel ons voor heiwerken in Purmerend

Heeft u een grote klus voor ons in Purmerend? Dan gaan we graag voor u aan de slag, of u nu een particulier bent of bij een bedrijf werkt. Ook maakt het ons niet uit of we een fundering of damwand in Purmerend aanleggen of juist bezig zijn met funderingsherstel. Op het personeel van Smit Heiwerken kunt u bouwen! Vraag ons telefonisch om meer informatie: 0229-543495. Of stuur een e-mail naar info@smitheiwerken.nl. Wij staan graag voor u en uw heiwerken in Purmerend klaar!