Grondige kennis van zaken

Zoekt u een bedrijf dat heiwerken in Zaandam kan plaatsen? Wilt u graag een betrouwbare partner met ervaring als het gaat om een fundering of damwand te plaatsen? Dan zijn wij van Smit Heiwerken u graag van dienst. Met 25 jaar in het vak kunt u erop rekenen dat wij precies weten waar we op moeten letten. Daar waar andere bedrijven in heiwerken afhaken, weten wij vaak een goede oplossing te bedenken. In de afgelopen jaren heeft dit al vele tevreden klanten opgeleverd. Gaan we ook voor u in Zaandam aan de slag?

Funderingsherstel tot aan het plaatsen van een nieuwe fundering of damwand

Voor onze klanten kunnen wij het gehele traject rond heiwerken verzorgen: van vakkundig advies vooraf tot hulp bij eventuele problemen (funderingsherstel). U kunt ons in Zaandam voor een deel van het werk inschakelen of voor het gehele proces. Wilt u bijvoorbeeld dat we vooraf ook de voorbereidende werkzaamheden uitvoeren? Dat is geen probleem. Ook leggen we de fundering in Zaandam of damwand probleemloos zelf aan dankzij ons uitgebreide machinepark.

Advies over hekwerken in Zaandam

Weet u al precies welke palen u nodig heeft? En in welke maten en hoeveel stuks? Dan heeft u onze hulp niet meer nodig. Heeft u echter geen idee, dan kunt u ons advies goed gebruiken. In een persoonlijk gesprek nemen wij uw wensen, budget en technische eisen door. Ook vertellen we u wat wel en niet haalbaar is. Samen beslissen we dan welke heiwerken we precies gebruiken: worden het bijvoorbeeld houten, betonnen of holle stalen heipalen? Alles wordt helder met u overlegd, zodat u precies weet waar u aan toe bent in Zaandam.

Heiwerken Zaandam

U kiest toch ook voor ons?

Voor uw fundering, damwand of funderingsherstel in Zaandam kunt u natuurlijk ook een ander bedrijf inschakelen. Maar zoekt u iemand die verstand heeft van heiwerken, dan zijn wij toch echt uw beste keuze. En dat
is nog niet alles, want bij ons krijgt u altijd het volgende in Zaandam:

  • Onze prijzen zijn zeer concurrerend
  • Ons personeel staat 24/7 voor u klaar
  • Wij houden ons aan gemaakte afspraken
  • Uw wensen als klant zetten wij centraal
  • Wij kunnen op iedere locatie werken

Interesse in onze heiwerken en fundering in Zaandam?

We kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft over onze heiwerken in Zaandam. Het is ook erg belangrijk om een goede fundering te leggen, omdat dit de basis vormt voor uw bouwproject, dit kan natuurlijk ook door funderingsherstel. Wij spreken daarom graag persoonlijk met u door wat we voor u kunnen betekenen in Zaandam. Belt u hiervoor naar 0229-543495 of stuurt u een e-mail naar info@smitheiwerken.nl. Op onze website vindt u contactformulier dat u kunt invullen en u hoort dan gauw van ons. Vergeet niet dat u op Smit Heiwerken in Zaandam kunt bouwen!