Wij leggen de basis voor uw project

Heeft u een bedrijf nodig dat heiwerken in Zwaag kan verzorgen? Bijvoorbeeld omdat u een bouwproject heeft of een bestaand pand heeft dat aan het verzakken is? Dan kunnen wij van Smit Heiwerken u helpen met een nieuwe fundering of damwand, maar ook draaien we onze hand niet om voor funderingsherstel. Dankzij 25 jaar in dit vakgebied kennen we alle aandachtspunten en leggen we altijd een stevige basis voor uw bouwproject in Zwaag.

Begeleiding bij heiwerken in Zwaag

Bij heiwerken komt meer kijken dan u denkt. Daarom geven wij u graag ons deskundige advies. Zo moet een damwand een bepaald deel in de grond hebben zitten en mag een bepaald deel uitsteken. Wij vertellen u precies wat er volgens de regels wel of niet mag. Ook kunnen we u vooraf werkzaamheden uit handen nemen, zoals het afgraven van de bouwplaats in Zwaag. Verder doen we onderzoeken, wanneer u te maken heeft met verzakkingen. En natuurlijk denken we mee over funderingsherstel.

Advies over maten en materialen

Wij geven u graag advies over uw heiwerken in Zwaag. Zo helpen we u met het uitzoeken van de juiste afmetingen en materialen. Hout is bijvoorbeeld erg goedkoop, maar kan gaan rotten. En beton is weliswaar heel stevig, maar kan ook gaan verzakken. Of wat dacht u van holle stalen buizen, die aaneengeschakeld kunnen worden. Daardoor zijn ze geschikt voor kleine ruimten. Later kunnen deze gevuld worden met wapening en beton. Samen met u vinden wij in Zwaag de juiste heiwerken.

Wij gaan net een stap verder

Voor ons is het heel belangrijk dat u als klant tevreden bent met onze heiwerken, of het nu gaat om een grote zakelijke opdracht of een kleine particuliere klus. Daarom zetten wij altijd net een stap extra voor onze opdrachtgevers en daar profiteert u van in Zwaag:

  • Wij houden rekening met uw wensen, budget en technische eisen.
  • Dankzij ons uitgebreide machinepark is er voor elke locatie een geschikte machine.
  • Omdat wij onze werkwijze slim organiseren, kunnen we onze prijzen laag houden.
  • Voor ons geldt dat we een planning aanhouden en gemaakte afspraken nakomen.
  • In een aantal gevallen kunnen wij ook 24 uur per dag beschikbaar zijn, indien nodig.

Heiwerken Zwaag

Vraag vrijblijvend om informatie

Heeft u interesse in onze heiwerken, damwand of fundering? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van uw specifieke locatie in Zwaag? Dan kunt u ons bellen. Op die manier kunnen we u persoonlijk informatie en advies geven: 0229-543495. Geeft u de voorkeur aan het sturen van een e-mail, dan zijn wij te bereiken via info@smitheiwerken.nl. U mag ook ons contactformulier op de website gebruiken. Wij sturen u dan spoedig een reactie. Heeft u ook binnenkort heiwerken in Zwaag, die door ons zijn geplaatst?